Dwayne Johnson heeft 'Black Adam' gezien: "Leuk, maar ben nog niet tevreden"

Dwayne Johnson heeft 'Black Adam' gezien: "Leuk, maar ben nog niet tevreden"

De acteur hoopt op een hele franchise.

Regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise) heeft een eerste versie van zijn DC-film Black Adam gemonteerd. Hoofdrolspeler Dwayne Johnson heeft die 'cut' gezien en deelt bij Collider zijn eerste impressies.

"Ik denk dat we er goed voor staan. We nemen de tijd, maar we moeten natuurlijk wel een beetje efficiënt blijven werken, want we moeten de film voor de zomer af hebben", begint The Rock.

Johnson is te spreken over het werk van Collet-Serra tot nu toe. "Jaume heeft een geweldige eerste gemonteerde versie in elkaar gezet. Dit is de soort film die al vanaf het begin af aan de potentie heeft om echt iets unieks te worden", licht hij toe.

Toch is er volgens hem nog een hoop werk aan de winkel. "Ik ben blij, maar nog niet tevreden", zegt hij namelijk. "We zullen eraan blijven sleutelen. De teaser die we tijdens DC FanDome lieten zien was een goede indicator van wat gaat komen".

De film moet dienen als eerste bouwsteen voor een heuse Black Adam-franchise. "Er is deze eerste versie als een duidelijke Black Adam-code zichtbaar en dat is belangrijk omdat we het personage verder willen uitbouwen. Dat geldt ook voor de verdere franchise en de Justice Society of America", aldus Johnson.

NieuwsFilm

meest populair