Komt 'Wonder Woman 3' er sneller nu 'Star Wars: Rogue Squadron' is uitgesteld?

Komt 'Wonder Woman 3' er sneller nu 'Star Wars: Rogue Squadron' is uitgesteld?

Patty Jenkins heeft opeens een stuk meer tijd in haar schema.

Afgelopen maandag werd onverwacht aangekondigd dat de nieuwe Star Wars-film Rogue Squadron, van regisseur en co-scenarist Patty Jenkins, voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Maar wat betekent dit voor de status van Jenkins' Wonder Woman 3?

[i]Rogue Squadron werd vorig jaar tijdens Disney+ Day aangekondigd en de opnames hadden eigenlijk moeten beginnen in het eerste kwartaal van 2022 om in december 2023 de bioscopen te bereiken.

Dat feestje gaat echter niet door wegens 'conflicterende schema's', maar het is onduidelijk welk project deze vertraging precies veroorzaakt.

Van blockbuster naar blockbuster
Volgens The Hollywood Reporter zou dit er wel eens op kunnen duiden dat DC-productie Wonder Woman 3 wellicht de oorzaak is. Deze film zou eigenlijk na Rogue Squadron gemaakt worden, maar wordt nu mogelijk naar voren 'geschoven'.

Eind vorig jaar werd al aangekondigd dat Wonder Woman 3 er gaat komen. Dit was vlak na de release van Wonder Woman 1984 in de bioscopen en op HBO Max. We weten verder nog maar weinig over deel 3, maar wel dat Jenkins zal regisseren en actrices Gal Gadot en Lynda Carter van de partij zijn.

NieuwsFilm

meest populair