'Jungle Cruise 2' wordt een heel andere film dan het origineel

'Jungle Cruise 2' wordt een heel andere film dan het origineel

Ditmaal krijgen we een wereldwijd avontuur.

Disney wist met Jungle Cruise weer succesvol een attractie uit zijn pretparken te veranderen in een live-action film. Met hoofdrollen voor Dwayne Johnson en Emily Blunt bleek de film zo'n groot succes, dat men ook een vervolg bestelde.

De eerste Jungle Cruise-film is in zekere zin een reflectie van het verhaal van de attractie uit het pretpark, en speelt zich bijna helemaal in de Amazone af. Maar volgens producent Hiram Garcia, doet het vervolg het helemaal anders.

Heel ander avontuur
Garcia is producent van Seven Bucks, en werkt in die hoedanigheid samen met Dwayne Johnson aan dit soort films.

Volgens Garcia heeft het vervolg grote prioriteit bij Disney, en wordt eraan gewerkt om het een heel groots avontuur te maken.

"Ik denk dat was de fans kunnen verwachten, in elk geval is dat onze helden een groter gebied bezoeken," aldus Garcia tegenover The Wrap.

"Onze eerste film wisselde vooral tussen Londen en de Amazone, maar voor ons volgende avontuur hebben we veel grotere plannen. Gecombineerd met het plezier van de evoluerende relatie tussen Frank en Lilly, is dat een van de leukste aspecten om ons mee bezig te houden terwijl we dit verhaal ontwikkelen."

NieuwsFilm

meest populair