Zware tegenvaller voor 'Transformers' en 'Star Trek'

Zware tegenvaller voor 'Transformers' en 'Star Trek'

Beide Paramount-films flink uitgesteld.

Voor wie met smart wacht op de zevende Transformers-film hebben we slecht nieuws. Het blijkt namelijk dat Paramount Pictures Transformers: Rise of the Beasts flink heeft uitgesteld. Ook de aangekondigde nieuwe Star Trek-film verschijnt later dan eerder aangekondigd.

Via Deadline wordt duidelijk dat Rise of the Beasts van regisseur Steven Caple Jr. (Creed II) niet volgend jaar zomer verschijnt. De verschijningsdatum is namelijk verplaatst van 24 juni 2022 naar 9 juni 2023. En dat is bijna een jaar later voor de film die recent werd opgenomen.

Rise of the Beasts speelt zich af in 1994 als een paar archeologen uit Brooklyn in een oud conflict verzeild raken tussen drie facties van Transformers: de Maximals, de Predacons en de Terrorcons. Er zijn rollen voor onder meer Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Vélez, Tobe Nwigwe, Ron Perlman en Peter Cullen.

Ook Star Trek-film uitgesteld
Even geleden werd er een nieuwe Star Trek-film aangekondigd voor 9 juni 2023, maar die verschuift nu naar 22 december 2023, de maand waarin mogelijk ook Star Wars: Rogue Squadron verschijnt.

Over de Star Trek-film is nog weinig bekend. De regie ligt in handen van Matt Shakman (WandaVision) en er komt een script van Lindsey Beer (The Magic Order) en Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel). Het is onduidelijk of de cast van de voorgaande drie films terugkeren.

NieuwsFilm

meest populair