Marvel Studios heeft er een fors probleem bij door 'Black Panther'-actrice

Marvel Studios heeft er een fors probleem bij door 'Black Panther'-actrice

Letitia Wright maakt het moeilijk.

De opnames van Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever kwamen tijdelijk stil te liggen als gevolg van een verwonding van actrice Letitia Wright. Zij raakte in augustus gewond tijdens de opnames, en vertrok uit Atlanta om in Londen te herstellen.

Een recente verandering in de richtlijnen van de CDC (het Amerikaanse Centrum Infectieziektebestrijding) leidt ertoe dat de actrice mogelijk niet zomaar terug kan keren naar Atlanta, waardoor de opnames van de film verder vertraagd zullen worden.

Geen vaccinatie
Wright liet zich volgens The Hollywood Reporter niet vaccineren tegen het coronavirus. Dat betekent dat ze niet zomaar terug kan keren naar de Verenigde Staten.

Het CDC maakte namelijk een nieuwe richtlijn, namelijk dat alle niet-immigranten en niet-burgers die de Verenigde Staten bezoeken volledig gevaccineerd moeten zien. Bewijs van vaccinatie is ook verplicht, alvorens de passagier een vliegtuig mag betreden dat richting de VS gaat.

Aangezien Wright, die geboren is in Guyana, geen Amerikaans staatsburger is, kan ze (mits de verhalen over haar vaccinatiestatus kloppen) niet zomaar naar de Verenigde Staten vliegen.

NieuwsFilm

meest populair