'Captain America 4' krijgt echt een compleet ander verhaal dan eerdere films

Anthony Mackie speelt dan ook een superheld zonder krachten.

Jim Pedd 12 november 2021 08:03 in Algemeen
Producent Nate Moore heeft wat onthuld over het verhaal van Captain America 4. Een groot deel van die film zal laten zien hoe alles tegen Sam Wilson gekant is.

De serie The Falcon and the Winter Soldier verkende gedurende vijf afleveringen het besluit van Sam Wilson om het befaamde schild van Captain America voorlopig niet te dragen. In de finale werd hij de nieuwe Captain America, en niet lang daarna bleek ook dat Marvel Studios officieel Captain America 4 besteld had.

Heel andere film
Sam Wilson belooft een compleet andere Captain America te worden dan Steve Rogers, met name ook omdat het super soldier-serum niet door z'n aderen stroomt.

"Ik denk dat hij geen Steve Rogers is en dat is iets goeds. Voor mij is deze nieuwe Cap als Rocky," begon Moore tijdens een interview met ComicBook.com.

"Hij zal de underdog zijn in elke situatie. Hij is geen supersoldaat, geen honderd jaar oud en heeft de Avengers niet. Wat gebeurt er met de man die publiekelijk, zonder enige ondersteuning, bekend maakt dat hij de nieuwe Captain America is? Wat gebeurt er daarna? Ik vind het fascinerend dat hij een man met vleugels en een schild is, maar vooral gewoon een man."

En dus zal hij de naam van Captain America moeten verdienen: "We gaan zien wat er gebeurt als alles tegen hem gekant is."

NieuwsFilm