Nieuwe 'Home Alone' totaal afgekraakt door recensenten

Nieuwe 'Home Alone' totaal afgekraakt door recensenten

Home Sweet Home Alone kam maar weinig goed doen.

Binnenkort kun je Home Alone met Macaulay Culkin weer op de buis zien. De kerstfilm keert namelijk ieder jaar weer terug. Nu heeft Disney+ getracht om de film te remaken.

En dat is ook gelukt, aangezien sinds vandaag Home Sweet Home Alone online staat. De critici zag de film al eerder en blijkt niet zo te spreken over het resultaat.

Bedenkelijke score op Rotten Tomatoes
Op Rotten Tomatoes zijn al een aantal recensies verzameld. Op de Tomatometer staat Home Sweet Home Alone van regisseur Dan Mazer op slechts 24 procent, met een 4.40 / 10 als gemiddelde beoordeling.

Ondanks dat alle toprecensenten maar weinig goeds over de komedie rond het personage Max van Archie Yates (Jojo Rabbit) te zeggen hebben, perst Adam Graham van Detroit News er nog iets hoopvols uit: "Home Sweet Home Alone houdt stand, en laat een nieuwe draai aan een oud verhaal zien dat de geest van het origineel levend houdt."


In Home Sweet Home Alone is Max Mercer een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen.

NieuwsFilm

meest populair