Disney+ komt met een 'Home Alone'-reboot: Check hier de cast en details!

De klassieke franchise Home Alone keert terug.

Deze feestdagen krijgen filmfans van overal de kans om weer 'home alone' te zijn. Na een stel succesvolle bioscoopfilms, krijgt de Home Alone-franchise een reboot.

De nieuwe film heet Home Sweet Home Alone en zal vanaf 12 november te zien zijn op streamingdienst Disney+. Dit nieuws werd officieel bevestigd door Disney en 20th Century Studios. Naast de releasedatum werd ook de cast van deze nieuwe film onthuld.

Home Sweet Home Alone
De hoofdrol is weggelegd voor Archie Yates, die we kennen van de film Jojo Rabbit. Naast hem zullen natuurlijk ook weer bandieten te zien zijn. Deze rollen zijn voor Ellie Kemper en Rob Delaney. Zij proberen in te breken in het huis van de familie Mercer. De film is geregisseerd door Dan Mazer, op basis van een script van de hand van Mike Day en Streeter Seidell.

Een synopsis is er ook al:

Max Mercer is een ondeugende en ondernemende jongen die thuis is achtergelaten terwijl zijn familie op vakantie is in Japan. Wanneer een getrouwd stel, dat probeert een kostbaar erfstuk te bemachtigen, hun zinnen zet op het huis van de familie Mercer, is het aan Max om zijn thuis te beschermen tegen indringers... En hij zal er alles aan doen om ze buiten de deur te houden. Dit heeft uiteraard hilarische grappen tot gevolg, maar ondanks de absolute chaos komt Max tot het besef dat er echt geen betere plek op de wereld is dan zijn "home sweet home".



NieuwsFilm

meest populair