Disney+ komt met een 'Home Alone'-reboot: Check hier de cast en details!

De klassieke franchise Home Alone keert terug.

Jim Pedd 12 August 2021 17:57 in Algemeen
Deze feestdagen krijgen filmfans van overal de kans om weer 'home alone' te zijn. Na een stel succesvolle bioscoopfilms, krijgt de Home Alone-franchise een reboot.

De nieuwe film heet Home Sweet Home Alone en zal vanaf 12 november te zien zijn op streamingdienst Disney+. Dit nieuws werd officieel bevestigd door Disney en 20th Century Studios. Naast de releasedatum werd ook de cast van deze nieuwe film onthuld.

Home Sweet Home Alone
De hoofdrol is weggelegd voor Archie Yates, die we kennen van de film Jojo Rabbit. Naast hem zullen natuurlijk ook weer bandieten te zien zijn. Deze rollen zijn voor Ellie Kemper en Rob Delaney. Zij proberen in te breken in het huis van de familie Mercer. De film is geregisseerd door Dan Mazer, op basis van een script van de hand van Mike Day en Streeter Seidell.

Een synopsis is er ook al:

Max Mercer is een ondeugende en ondernemende jongen die thuis is achtergelaten terwijl zijn familie op vakantie is in Japan. Wanneer een getrouwd stel, dat probeert een kostbaar erfstuk te bemachtigen, hun zinnen zet op het huis van de familie Mercer, is het aan Max om zijn thuis te beschermen tegen indringers... En hij zal er alles aan doen om ze buiten de deur te houden. Dit heeft uiteraard hilarische grappen tot gevolg, maar ondanks de absolute chaos komt Max tot het besef dat er echt geen betere plek op de wereld is dan zijn "home sweet home".8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Max Mercer is een ondeugende en ondernemende jongen die thuis is achtergelaten terwijl zijn familie op vakantie is in Japan.
Gemiste kans deze reboot. Deze Max Mercer zou een meisje ala Maxine of Maxima moeten zijn. Het is 2021, geen 1990.

Daddy Cool

Avatar

@MoF: Het liefst dan een zwarte transgender meisje.

Bigds9fan

Avatar

Wie zit hier nu op te wachten?

SeanDeNiro

Avatar

Ik zie ze (Disney) er voor aan om remakes/kopieën te maken van The Godfather, Alien en The Big Lebowski.
Ooit waren ze sterk in het brengen van originele content. Net als muziek & humor is film al een poosje dood.

Artificialis

Avatar

Het 3e en 4e deel hadden qua continuïteit toch ook al niks meer met het 1e en 2e deel te maken? Het is Disney natuurlijk opgevallen dat de Home Alone films nog regelmatig op hun streamingdienst worden (terug)gekeken. Logisch dat ze daar een extra slaatje uit willen slaan.

Blablazer

Avatar

Wat zonde nou deze troep laat ik voor wat het is. Disney kan niks nieuws meer bedenken. Wat zeg in Hollywood kunnen ze niks nieuws bedenken

Civilian Supreme

Avatar

Over 50 jaar misschien als iedereen het origineel is vergeten. Tot die tijd onnodig en kansloos. Die film was net als een aantal andere sterke films lightning in a bottle. Dat proberen te herhalen heeft geen zin.

SvenVG

Avatar

inderdaad Bigds9fan

ik weet niet vanwaar jij bent maar het speelt geen rol maar hier bij ons in België is het elk jaar met Kerstperiode de eerste versie

NieuwsFilm

meest populair