Remake van Patrick Swayze-film 'Road House' vindt zijn hoofdrolspeler

Remake van Patrick Swayze-film 'Road House' vindt zijn hoofdrolspeler

En niet de minste naam...

De vloedgolf aan reboots en remakes gaat door! Nostalgie staat gelijk aan dollartekens en alles wat in de jaren '80 en '90 ooit semi-populair was, wordt de laatste jaren (door gebrek aan creatieve ideeën?) steeds vaker opnieuw bekeken door studio's in de hoop op snel geld.

Dat proces omvat nu Road House, de actiefilm uit 1989 van Rodwy Herrington waarin wijlen Patrick Swayze de hoofdrol speelde als sexy uitsmijter van een problematische bar in Missouri.

MGM Studio's ontwikkelt momenteel een remake van de nu geliefde cultfilm en het lijkt erop dat zij nu hun ster hebbenmet Jake Gyl lenhaal.

Details zijn schaars
Volgens een rapport van DEADLINE is Gyllenhaal in vergevorderde gesprekken. Regisseur Doug Liman (The Bourne Identity, Edge Of Tomorrow) moet op de regiestoel plaats gaan nemen.

De start van opnames zal echter nog wel even op zich laten wachten, omdat Gyllenhaal zich eerst klaarmaakt voor The Interpreter van Guy Ritchie, terwijl Liman begint aan zijn Everest-project.

Het is nog niet bekend welk verhaal de remake gaat vertellen. Het kan een rechtstreekse kopie van het origineel zijn of een modernere kijk op het heden. Ook is het afwachten of Gyllenhaal een bestaande versie van Swayze's personage speelt of dat hij een compleet nieuw personage zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair