Allereerste trailer voor 'She-Hulk'!

Allereerste trailer voor 'She-Hulk'!

Tatiana Maslany wordt de vrouwelijke groene reus.

In 2022 krijgen we uiteraard weer een hoop nieuwe avonturen binnen het Marvel Cinematic Universe, in de bioscoop én op Disney+. Dit jaar verschenen er al drie live action-serie, de animatieserie What If...? en binnenkort is er Hawkeye op de streamingdienst. Volgend jaar trappen we af met She-Hulk.

Vandaag tijdens Disney+ Day zijn de eerste beelden uit deze MCU-serie verschenen. In die serie zien we de vrouwelijke vorm van de Green Goliath en zij wordt gespeeld door Tatiana Maslany (Stronger, Orphan Black). In de serie zal haar personage Jennifer Walters de transformatie ondergaan.

Nichtje van de Hulk
Uiteraard keert in de serie ook Mark Ruffalo terug als Bruce Banner / Hulk en we krijgen Tim Roth opnieuw als Emil Blonsky a.k.a. de Abomination uit The Incredible Hulk uit 2008 en recent nog Shang-Chi te zien.

Nieuw is actrice Jameela Jamil als Titania, de grote tegenstander van She-Hulk. En die Titania heeft vergelijkbare krachten. De serie bestaat uit een onbekend aantal afleveringen van ca. 30 minuten en de eerste aflevering verschijnt dus begin 2022.


De preview staat ook op Disney+ met de titel Marvel Studios Disney+ Day 2021.



NieuwsFilm

meest populair