Waarom Black Adam zomaar kan winnen van Superman

Waarom Black Adam zomaar kan winnen van Superman

Hiram Garcia vertelt over de nieuwe film van Dwayne Johnson.

Sinds Dwayne Johnsons passieproject Black Adam eindelijk uit de ontwikkelhel wist te ontsnappen en in productie werd genomen, horen we geruchten over een verschijning (en ten minste een cameo) van Superman.

Die cameo zou uiteindelijk moeten leiden tot een volwaardig gevecht tussen de twee superhelden. Black Adam is in de comics in elk geval een tegenstander van Superman en gezien zijn grote macht, zou dat zomaar een interessante vechtpartij kunnen worden.

Black Adam vs Superman
Volgende zomer is Black Adam in de bioscoop te zien en krijgen we volgens de verhalen te zien hoe de machtsbalans in het DC Extended Universe voor altijd verandert.

Hiram Garcia, producent van de film, vertelt: "Ik denk dat als je kijkt naar de huidige machtsbalans in het DC-universum, Wonder Woman en Superman een kans zouden hebben. Misschien. Als ze samenwerken, want hey, dit is Black Adam, niet waar?"

"Sommige mensen kijken naar Shazam als optie of gelijke, maar die mannen verschillen. De krachten van Shazam komen van de Griekse goden, die van Black Adam van de Egyptische. Je zou zodoende wel ergens kunnen aannemen dat ze ten minste gelijkwaardige krachten hebben."

NieuwsFilm

meest populair