Halle Berry wil zich revancheren en graag 'Catwoman'-film maken

Niet de hoofdrol, maar wel de regie.

Halle Berry is voornamelijk bekend als actrice. Zo wist ze zelfs een Oscar te winnen voor de hoofdrol in Monster's Ball, maar ze heeft ook wat minder sterke films gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan de dramatische Catwoman. Toch hoopt Berry dat ze dit alsnog enigszins goed kan maken.

Berry speelt namelijk niet alleen de hoofdrol in Bruised, maar nam ook voor de eerste keer de regie voor haar rekening. Dit smaakt duidelijk naar meer, aangezien ze geliefde actrice liet weten graag een poging zou wagen om de Catwoman flop uit 2004 in een nieuw jasje te steken.

Interview
Tijdens een recent interview vergeleek Berry de versie die ze voor ogen heeft met haar 2004-film: "Ik zou graag Catwoman willen regisseren. Als ik dat zou mogen doen, met de kennis en ervaring die ik nu heb, zou dat een heel ander verhaal worden".

"Mijn laatste film, 'Bruised', is geschreven voor een Iers-katholiek 25-jarig meisje, maar ik mocht daar iets nieuws van maken. Ik zou graag terug willen gaan en Catwoman dezelfde behandeling willen geven, opnieuw iets bedenken en het anders doen".

Betere superheld
Berry zou Catwoman sowieso al sterker willen maken. Zo gaat ze verder: "Ik zou willen dat Catwoman de wereld redt, zoals de mannelijke superhelden dat keer op keer weer doen. Ik zou meer op het spel willen zetten. Ook zou ik de film inclusief maken, voor zowel mannen als vrouwen".

Hopen jullie dat Halle Berry een Catwoman-film mag maken?

NieuwsFilm

meest populair