Harry Styles "extreem dankbaar" voor rol in Marvel-film

Harry Styles "extreem dankbaar" voor rol in Marvel-film

De zanger/acteur zou wel eens een behoorlijk aandeel kunnen hebben in de toekomst van het MCU.

Harry Styles is officieel een Marvel-superheld. In de eerste van twee 'after credits'-scènes aan het einde van Eternals zagen we de Dunkirk-acteur als Eros, alias Starfox of Mystery Planet. En Styles zelf is dolblij met de rol.

Gedurende de scène werd Eros geïntroduceerd door Pip the Troll (Patton Oswalt) als de prins van Titan en broer van Thanos. Starfox schiet Makkari, Druig en Thena te hulp wanneer de Celestial Arishem Sersi, Phastos en Kingo ontvoert.

Styles meets Marvel
De scène in kwestie lijkt een aanzet te zij voor een aanzienlijke rol voor Styles in ofwel een vervolg op Eternals of een totaal ander project in het Marvel Cinematic Universe. Styles werd onlangs gevraagd naar zijn ervaring op de set van de film:

"Ik ben alleen maar aan het einde te zien. Maar wie wilde er niet een superheld zijn toen hij opgroeide? Het was een geweldige ervaring en ik ben heel dankbaar dat ik met Chloé Zhao aan de film heb mogen werken."

Zhao liet eerder al weten Styles hoogstpersoonlijk te hebben gekozen voor de rol van Starfox, een held die in de strips emoties van anderen kan beheersen.

NieuwsFilm

meest populair