Hailey Bieber laat haar zeer fraaie achterwerk zien op Insta-foto

Hailey Bieber laat haar zeer fraaie achterwerk zien op Insta-foto

Maar het gaat natuurlijk om een paar rubberen laarzen!

De in Tucson, Arizona geboren Hailey Bieber ken je eigenlijk niet uit films. Haar meisjesnaam is echter Baldwin en die naam is uiteraard wel bekend in Hollywood. Hailey is namelijk de dochter van Stephen Baldwin, de jongste van de broers Baldwin.

Als we kijken op haar IMDb-pagina, dan zie we vooral veel optredens in videoclips van haar man Justin Bieber. Ook was ze te zien in enkele (reality)shows, zoals Hollymation en Spotify Billboard News.

Haar enige rollen in Hollywoodproducties had ze in Ocean's Eight uit 2018, waarin ze te zien is als zichzelf. Ook in de komedieserie Dave was ze één keer als zichzelf te zien. Dat was nog dit jaar.

Opvallend op het strand op Insta
Het voordeel van het zijn van een celeb met miljoenen volgers, bijna 40 miljoen in het geval van Hailey, is dat je heel wat sponsor verzoekjes krijgt. Dit keer voor een paar rubberen laarzen. Dus ja, trek ze aan en laat je billen zien. Hailey wil wel voor een flink pak geld.


Zien hoe de 24 jarige Hailey eruit ziet in haar bikini op het strand? Check de zomerse foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair