Vanwege (g)een koffie gaat Adam Driver nooit meer naar een Comic-Con

Vanwege (g)een koffie gaat Adam Driver nooit meer naar een Comic-Con

Zonde voor de fans die hoopten de geliefde acteur ooit eens te treffen op het beroemde evenement.

Adam Driver is de afgelopen 10 jaar een grote naam in Hollywood. De acteur werd voornamelijk wereldberoemd dankzij zijn rol in de laatste Star Wars-trilogie. Er werd hem gevraagd deze te promoten tijdens een Comic-Con, maar Driver zegt dat dan een keer was en dan nooit meer.

De acteur heeft namelijk geen al te beste herinneringen overgehouden aan de San Diego Comic-Con. Dit liet hij recentelijk weten toe hij te gast was bij de Graham Norton-show: "Ik kwam pas rond 2 uur 's nachts in mijn hotel aan... Ik dacht, morgen voordat ik ga pak ik wel even snel een koffie." Dit mocht echter niet...

Streng
Zo vervolgt Driver: "Ik kreeg toen te horen: 'Oh nee, je kan geen koffie gaan halen!" Ik zei dat ik dan wel een koffie zou drinken in het hotel, maar zelfs dat mocht niet. Ze zeiden me toen: "Als je naar buiten wil, moet je een masker dragen, zodat niemand weet wie je bent". Het ging me allemaal erg ver..."

Erg rustgevend was het dus niet, en het helpt ook niet dat er de hele tijd Star Wars-muziek werd afgespeeld. Zo gaat de acteur verder: "Ik opende mijn raam, want ik was al 24 uur in mijn kamer voor de Comic-Con en onderaan was een band die het Star Wars-thema constant bleef herhalen"

"Ik begrijp waarom ze dit doen, de hele cast was namelijk in het hotel. Maar het was ergens wel een enge ervaring. Ik denk dan ook niet dat ik nog eens naar een Comic-Con zal gaan..."

NieuwsFilm

meest populair