Verbazingwekkende trailer 'Spider-Man: No Way Home'!

Verbazingwekkende trailer 'Spider-Man: No Way Home'!

De tweede trailer is nu te zien.

Zo'n 2,5 jaar na het laatste solo-avontuur van Tom Hollands Peter Parker in Spider-Man: Far From Home (2019) is het tijd voor zijn derde film: Spider-Man: No Way Home. Hieronder die compleet nieuwe trailer!

En daarin uiteraard weer veel nieuwe beelden uit de film die start met de impact van de situatie dat iedereen in het Marvel Cinematic Universe weet dat Parker de superheld Spider-Man is. Dit bevalt de jonge Avenger niet en hij besluit de hulp in te schakelen van Marvel-tovenaar Doctor Strange van Benedict Cumberbatch.

De poging om Parker zijn geheime identiteit terug te geven loopt op stront uit, doordat de Mirror Dimension zich op een bepaalde manier ontvouwd. Het is in ieder geval duidelijk dat de Multiverse er iets mee te maken heeft.

Verbazingwekkende trailer No Way Home
Marvel Studios en Sony Pictures hebben nu de tweede trailer voor Spider-Man: No Way Home online gezet en deze mag toch best verbazingwekkend genoemd worden.

Kijk de beelden hieronder en ontdek of er nog meer schurken worden onthuld en of er hints zijn naar de komst van de Parkers van Tobey Maguire en Andrew Garfield.


Spider-Man: No Way Home van Jon Watts verschijnt op 16 december in de Nederlandse bioscopen. Hieronder ook de Braziliaanse trailer die net iets meer weggeeft over de schurken in de film:



NieuwsFilm

meest populair