Channing Tatum en Lulu in trailer roadtripkomedie 'Dog'

De spierbundel en zijn trouwe viervoeter.

We zagen acteur Channing Tatum in heel wat opvallende rollen en films. Denk maar aan zijn optredens in onder meer The Hateful Eight, Magic Mike XXL, Jupiter Ascending en 21 Jump Street. Maar met een hond zagen we de acteur nog niet acteren.

Daar komt nu verandering in aangezien Tatum, die voor het laatst een grote rol had in Kingsman: The Golden Circle, binnenkort zien in de film Dog. Hierin heeft hij een bijzonder band met een herdershond. Er zijn ook rollen voor onder meer Q'orianka Kilcher, Jane Adams, Ethan Suplee, Bill Burr en Kevin Nash.

Trailer voor Dog
De roadtripkomedie Dog is ook gelijk het regiedebuut van Tatum, en dat deed hij samen met Reid Carolin, schrijver en producent van de Magic Mike-films. Tatum speelt ook de hoofdrol als de Army Ranger Briggs en zijn Mechelse herder en metgezel Lulu. Ze zijn op reis langs de Pacifische kust om de begrafenis van hun beste vriend bij te wonen.



De film van United Artists Releasing moet op 18 februari in de States verschijnen. Een Nederlandse datum is er nog niet. Hieronder Tatum en zijn herder op het affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair