Twee gewonden op de set van actiefilm 'The Expendables 4'

Twee gewonden op de set van actiefilm 'The Expendables 4'

Gelukkig lijkt het om niks ernstigs te gaan!

Slecht nieuws voor The Expendables 4. Twee bemanningsleden zijn namelijk gewond geraakt tijdens de productie.

Heel erg gek is dit niet. The Expendables-reeks staat bekend om allerlei knettergekke actiescenes en in het verleden hebben er al meerdere ongelukken plaatsgevonden. In 2011, tijdens de opnames van The Expendables 2, stierf zelfs een stuntman. Deze keer gaat om een schilder en een camera-assistent.

Ongelukjes
Op de set was een stuntman in een auto en reed per ongeluk achteruit, over de voet
van een camera-assistent. Gelukkig was het niet ernstigs.

Het tweede incident leek echter serieuzer. Het gaat hier om een schilder, die bezig was met voorbereiden van een scene toen hij van een hoogte viel. Hij had medische behandeling nodig, maar ook dit is met een sisser afgelopen. De schilder schijnt zelfs alweer van de partij te zijn, dus het lijkt erop dat de film niet vertraagd zal worden.

Cast
In het vierde deel zullen we opnieuw kunnen genieten van spierbundels als Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren en Randy Couture, maar er zijn ook de nodige nieuwe gezichten.

Megan Fox, Curtis "50 Cent" Jackson en Tony Jaa wisten namelijk belangrijke rollen te scoren in het vervolg. De regie zal in handen liggen van Scott Waugh, bekend van onder meer de film Need for Speed.

NieuwsFilm

meest populair