Tom Holland woedend na uitlekken beelden stomende zoenpartij met Zendaya

Tom Holland woedend na uitlekken beelden stomende zoenpartij met Zendaya

De twee willen hun relatie gewoon lekker privé houden.

Tom Holland voelde zich beroofd van zijn privacy toen deze zomer foto's in de media verschenen van een intiem momentje dat hij deelde met zijn vriendin Zendaya achter het stuur. Hij wil hun relatie zo privé mogelijk houden, zo vertelt hij aan GQ.

"Een van de mindere dingen aan onze beroemdheid is dat we eigenlijk geen invloed meer hebben over onze privacy. Een momentje tussen twee mensen die zielsveel van elkaar houden is nu een momentje dat is gedeeld met de hele wereld", verzucht Holland in het bekende mannenblad.

"Het voelde alsof onze privacy ons werd afgenomen", aldus de 25-jarige beroemdheid.

Holland heeft in de media nog maar weinig aandacht besteed aan zijn relatie met zijn Spider-Man-tegenspeelster. De acteur is daar naar eigen zeggen bewust terughoudend in. "Ik sta erop dat ik mijn privéleven privé wil houden, zeker omdat we al zoveel van onze levens met de buitenwereld delen", zegt hij daarover.

De Britse filmster benadrukt: "Het is niet dan we er niet klaar voor zijn om over onze relatie te praten. We willen dat gewoon niet".

Zendaya, die al wat langer in de schijnwerpers staat, is dat echt helemaal met hem eens. "Het was nogal raar, verwarrend en invasief", vertelt zij in hetzelfde interview over de zoenfoto's.

"We hebben allebei het gevoel dat het beter is om sommige momenten die je deelt met iemand van wie je houdt gewoon lekker voor jezelf te houden".

NieuwsFilm

meest populair