Helemaal fout: Quentin Tarantino reageert op 'Pulp Fiction'-rechtszaak

Helemaal fout: Quentin Tarantino reageert op 'Pulp Fiction'-rechtszaak

Quentin Tarantino heeft een duidelijke mening.

Quentin Tarantino is aangeklaagd door Miramax. De regisseur is van plan om NFT's, gerelateerd aan Pulp Fiction, te verkopen.

Miramax claimt dat het NFT-project van Tarantino, waarin hij parafernalia gerelateerd aan de film zou willen verkopen, inbreuk maakt op intellectueel eigendom van de betrokken partijen. De zaak werd geopend nadat Tarantino eerder deze maand onthulde zeven niet eerder vrijgegeven scènes van Pulp Fiction wil verkopen.

Statement van Tarantino
Bryan Freedman, de advocaat van Tarantino, vertelt dat Miramax zich wat hem betreft volledig vergift. Volgens hem mag Tarantino verkopen wat hij wil.

"Miramax vergist zich. Makkelijker wordt het niet. Het contract van Quentin Tarantino is helder. Hij heeft het recht om NFT's van zijn handgeschreven scenario voor Pulp Fiction te verkopen, en deze bizarre poging om dat te voorkomen zal niet slagen," aldus Freedman in zijn statement.

"Het besluit van Miramax om vertrouwelijke informatie over zijn contract met de filmmaker en diens compensatie zal zijn reputatie verpesten, tot lang nadat deze zaak afgewezen is."

NieuwsFilm

meest populair