Nieuwe video 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' laat gamegetrouwe monsters zien

Nieuwe video 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' laat gamegetrouwe monsters zien

Deze versie van Resident Evil belooft een stuk gruwelijker te worden dan de films van Paul W.S. Anderson!

Sony heeft een nieuwe video over Resident Evil vrijgegeven waarin de gamegetrouwe monsters uit de film centraal staan. Je kunt de video hieronder bekijken.

Welcome to Raccoon City is een reboot van Constantin Films filmreeks en belooft trouwer te worden aan de games dan de voorgaande films van Paul W.S. Anderson. In de nieuwe film worden de verhalen uit de eerste twee games gebundeld. We zien hoe twee groepen overlevenden onderzoek doen naar een zombie-uitbraak in de plaats Raccoon City. Er lijkt een sterk verband te zijn met farmaceutica-gigant Umbrella Corporation.

Naast Hannah John-Kamen Jill Valentine zien we in de film Kaya Scodelario als Claire Redfield, Robbie Amell als haar broer Chris, een lid van STARS die het mysterieuze Spencer-landhuis moet onderzoeken. Wanneer Chris en zijn team vermist raken, gaat Claire op zoek naar haar broer. Een gruwelijke ontdekking staat haar te wachten... Avan Jogia speelt op zijn beurt de rol van Leon S. Kennedy, Tom Hopper zien we als Albert Wesker en Lily Gao als Ada Wong.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City draait vanaf 2 december a.s. in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair