De Avengers zijn nog goede vrienden volgens Jeremy Renner

De Avengers zijn nog goede vrienden volgens Jeremy Renner

Jeremy Renner over de Avengers-acteurs.

Jeremy Renner laat weten dat de Avengers-acteurs nog altijd hecht zijn met elkaar. Ze hebben zelfs een groepsapp en houden die nog altijd actief.

De acteur is sinds 2011 betrokken bij het Marvel Cinematic Universe. Daarmee is hij een van de oprichtende leden van de Avengers. Na jaren in een bijrol, krijgt Renner nu eindelijk de hoofdrol, in een serie vernoemd naar zijn personage: Hawkeye. Die is vanaf 24 november te zien op Disney+.

Goede vrienden
Hoewel het publiek de Avengers nu meer dan een decennium kennen, is het team sinds de eerste Avengers-film uit 2012 natuurlijk flink veranderd. Het team begon ooit met Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye, maar de helft daarvan is dood of met pensioen.

Ook Renners Hawkeye schijnt te verdwijnen na de serie, want het personage zou met pensioen 'willen'. Renner vertelde tijdens een interview met Phase Zero dat de castleden nog altijd goed bevriend zijn:

"Nou, alleen omdat je op camera dood gaat, wil dat niet zeggen dat je dat in het echte leven ook doet. Dus ja, we hebben een groepschat, met ons allemaal erin. Sommigen leven nog, anderen zijn 'dood' op het scherm. Maar we zijn heel, heel goede vrienden en hebben het niet al te vaak over ons werk. Maar dat is wat zo mooi is aan Avengers-vrienden. We hebben het over onze kinderen, scheidingen, huwelijk, het bouwen van een huis; al die dingen in je leven. En dat is cool! Onze vriendschap is - nou ja, heel speciaal."

NieuwsFilm

meest populair