'Batgirl'-film komt er gelukkig snel aan

'Batgirl'-film komt er gelukkig snel aan

Dat belooft een van de regisseurs.

Adil El Arbi mag samen met Billall Fallah de film Batgirl regisseren voor HBO Max. Die vertelt ons een avontuur rond Batgirl, gespeeld door Leslie Grace en komt in 2022 exclusief uit op de streamingdienst.

Om die release te kunnen halen, moeten de opnames snel van start. Gelukkig lijkt het erop dat dit wel gaat lukken, want volgens El Arbi gaan de opnames bijna van start.

Onbekend plot
We weten eigenlijk nog niet zo heel veel over Batgirl. Natuurlijk is bekend dat actrice Leslie Grace de rol van Barbara Gordon, a.k.a. Batgirl gaat spelen.

Naast haar zien we J.K. Simmons weer in de rol van Commissioner Gordon. Verder schijnt Batman terug te keren, al is niet bekend welke iteratie van het personage het is. Verder is Brendan Fraser gecast als de slechterik: Garfield Lynns, ook wel bekend als Firefly.

Nu laat Adil El Arbi op Instagram dus weten dat de opnames van start moeten gaan. In een Insta Story schrijft hij "bijna klaar voor de opnames". Hoewel hij daarmee niet zegt wanneer de opnames van start gaan, is wel zeker dat ze dus binnenkort gaan beginnen!

NieuwsFilm

meest populair