'Back to the Future'-skateboard levert wel heel veel geld op

Een half miljoen voor 't skateboard van Marty McFly.


In Back to the Future II bezoekt Marty McFly 2015. Dat jaar ziet er heel anders uit dan hoe het daadwerkelijk ging, vol met vliegende auto's en hoverboards.

In elk van de films wordt Marty op een zeker moment achtervolgd rond Hill Valley Square, door een tijd-lokale pestkop, die gewoonlijk verre familie van Biff Tannen is. In Back to the Future II gebruikt Marty een hoverboard dat hij van een jong meisje op straat jat.

Roze hoverboard
Zesendertig jaar na de release van de eerste Back to the Future-film horen we nu dat het iconische roze hoverboard verkocht is bij een veiling.

Er werd maar liefst 501.200 dollar geboden door een anonieme koper. De prijs is mede zo hoog doordat er handtekeningen van hoofdrolspelers Michael J. Fox en Thomas F. Wilson op staan.

In eerste instantie dachten de verkopers dat er tussen de 80.000 en 100.000 dollar geboden zou worden voor het hoverboard.

Regelmatig gaan items gerelateerd aan Hollywood-films voor flinke bedragen over de toonbank. Zo verkocht men tijdens dezelfde veiling de volleybal van Tom Hanks in Cast Away voor 300.000 dollar.

NieuwsFilm

meest populair