Fans reageren op 'Ghostbusters: Afterlife', wat vinden ze ervan?

Fans reageren op 'Ghostbusters: Afterlife', wat vinden ze ervan?

Ghostbusters: Afterlife wordt verrassend gemengd ontvangen.

Hoewel Jason Reitman vermoedelijk geen Ghostbusters-film kan maken die de fans net zo zal verdelen als Ghostbusters uit 2016, heeft de release van Ghostbusters: Afterlife in elk geval geleid tot een verhit debat.

Dit is het vervolg op de Ghostbusters-films waar fans al zo'n beetje sinds 1989 op wachten. Een waardig vervolg, waarbij de zoon van een van de bedenkers van de oorspronkelijke films, het stokje overneemt van zijn vader.

Ghostbusters: Afterlife-reacties
Op Twitter reageren fans heel uiteenlopend op Ghostbusters: Afterlife. Sommigen zijn enorm onder de indruk van de nieuwe film, anderen vinden dat er te veel nadruk wordt gelegd op nostalgie en dat er te weinig humor in de film zit.

We doen een greep uit de reacties:



Kijken we naar de recensies van Ghostbusters: Afterlife, zien we in elk geval dat 61 procent van de critici het een prima film vindt. 95 procent van het publiek blijkt positief te stemmen.

In de film verhuizen een alleenstaande moeder en haar twee kinderen naar een nieuwe stad. Daar ontdekken ze dat ze een connectie hebben met de oorspronkelijke Ghostbusters.

NieuwsFilm

meest populair