Onheilspellende poster voor 'The Matrix Resurrections'

Onheilspellende poster voor 'The Matrix Resurrections'

Welke plannen hebben Neo en Trinity?

Waar het origineel een enorm succes was en baanbrekende visuele effecten liet zien, waren de twee opvolgers The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions, die allebei in 2003 verschenen, voor velen tegenvallers. Mogelijk gaat The Matrix Resurrections daar iets aan doen.

Maar wat er gaat gebeuren in Resurrections is nog een beetje vaag. Ja, er zijn weer blauwe en rode pillen en er duiken heel wat bekende gezichten op. Maar Morpheus is nu jong en wordt gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II en - tot overmaat van ramp - lijkt Keanu Reeves' Neo weer Thomas Anderson te zijn.

Gelukkig voor Neo is er altijd nog Trinity van Carrie-Anne Moss en hopelijk leidt zij hem weer naar de verlossing. Welke keuzes er ook in Resurrections worden gemaakt, we zullen deze te danken hebben aan The Matrix-regisseur Lana Wachowski (Jupiter Ascending, Cloud Atlas).

Nieuwe poster met Neo en Trinity
De afgelopen dagen zagen we al enkele posters voor The Matrix Resurrections en nu hebben we er weer een, opnieuw met Neo en Trinity. Vanaf 23 december zie je de vierde Matrix-film in de Nederlandse bioscoopzalen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair