De Top-3 populairste films op Netflix van dit weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Red Notice (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, e.a.
Meesterdief Nolan Booth is voor een opdrachtgever op zoek naar een mythisch kunstwerk. Hij is erg succesvol, maar wordt regelmatig afgetroefd door The Bishop, de meest gezochte kunstrover ter wereld. Booth vindt een onverwachte partner in de opgepompte FBI-agent John Hartley om The Bishop te stoppen.

The Princess Switch 3: Romancing the Star (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Rohl | Cast: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar, e.a.
De koninklijke evenbeelden Margaret en Stacy zijn druk bezig met de voorbereidingen van een groot kerstfestival. Wanneer een kostbaar kerstrelikwie uit het paleis wordt gestolen, vragen de twee hun dappere dubbelganger Fiona en haar superknappe ex Peter, die een beveiligingsbedrijf runt, om hulp om het terug te vinden voordat het festival officieel begint.

The Croods (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Sanders en Kirk De Micco | Cast: Nicholas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, e.a.
Holbewoner Grug is een overbezorgde vader die zijn gezin zoveel mogelijk opsluit in een grot. Maar wanneer deze na een reeks aardbevingen instort, moeten Grug en zijn gezin de wijde wereld intrekken om op zoek te gaan naar een nieuw thuis. Zo maken ze kennis met een heel nieuwe wereld met allerlei nieuwe wezens.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair