3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Prom (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Murphy | Cast: Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Meryl Streep, e.a.
De openlijk lesbische Emma wil niets liever dan met haar vriendin naar het schoolbal. Maar als Mrs. Greene, het homofobe hoofd van de ouderraad, daar lucht van krijgt, blaast ze het hele feest af. Wanneer vier uitgerangeerde Broadwaysterren horen over Emma's verhaal, besluiten ze haar te gaan helpen. Maar dat doen ze in eerste instantie vooral om hun eigen imago te redden.

Nocturnal Animals (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a.
Susan Morrow heeft een galerie in Los Angeles. Ze heeft het financieel gemaakt, maar vindt haar leven en relatie met haar man Hutton verder maar niets. Wanneer ze op een dag een manuscript van haar ex-man ontvangt, waarin een gruwelijk verhaal uit de doeken wordt gedaan, komen al snel pijnlijke herinneringen aan haar verleden bovendrijven.

The Good Liar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, e.a.
Roy Courtnay, een charmante beroepsoplichter die zijn slachtoffers altijd te slim af is, heeft het gemunt op het fortuin van de joviale weduwe Betty McLeish. Terwijl de twee aan het daten zijn, probeert Courtnay haar geld op zeer smerige wijze te ontfutselen. De kleinzoon van McLeish, die een goed instinct heeft en Courtnay totaal niet vertrouwt, zit zijn plannen echter in de weg.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair