The Good Liar (2019)

Read between the lies

Helen Mirren en Ian McKellen spelen een pril koppel waarbij eerlijkheid ver te zoeken is. Het geforceerde slot deert weinig.
play

6,1 details

  • 109 Min
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
109 Min Verenigde Staten

Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.

Regie
Bill Condon
Cast
Helen Mirren, Ian McKellen, Jim Carter, Michael Culkin, Patrick Godfrey, Mark Lewis Jones, Russell Tovey, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Daniel Betts, Celine Buckens, Phil Dunster, Stella Stocker, Nell Williams, Laurie Davidson, Lily Dodsworth-Evans, Dino Kelly, Tunji Kasim, Spike White, Bessie Carter, Lucian Msamati.
Release
08.11.2019
Release NL
21.11.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Bill Condon | Cast: Helen Mirren (Betty), Ian McKellen (Roy), Russell Tophy (Stephen), Jim Carter (Vincent), e.a.| Speelduur: 109 minuten | Jaar: 2010

Als je gerenommeerde namen zoals Helen Mirren en Ian McKellen aan boord hebt dan maakt het eigenlijk niet eens zo gek veel meer uit wat je ze laat doen. Al laat je de Dame en Sir het telefoonboek voorlezen: je weet dat je een garantie hebt op vakwerk, zelfs als het scenario dat ze moeten uitdragen zo nu en dan veel te wensen overlaat. Een onvermijdelijke maar gekunstelde plotwending in een thriller over een verliefd ouder koppel vergeef je dan ook gemakkelijk.

Met zijn bewerking van het boek van Nicolas Searle legt regisseur Bill Condon, bekend van onder meer Dreamgirls en Kinsey in ieder geval alle kaarten open op tafel. Althans zo lijkt het. Dat er voor eigen bestwil gejokt wordt in de onlinedatingwereld is een bekend gegeven. Zo liegen de gedistingeerde Roy en de charmante Betty bij hun eerste afspraakje niet alleen over hun naam, maar ook over het wel of niet roken en drinken. Ach, als dat alles is...

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Good Liar Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Good Liar

acties