Video

Ian McKellen is meesteroplichter met hart van goud in trailer 'The Good Liar'

Wie zou er nu niet vallen voor Helen Mirren?

door Corneel Vanfleteren om 12:10 in Video
De trailer van de nieuwe dramafilm The Good Liar heeft heel wat klasse. Om te beginnen twee Britse acteurs van stand: Ian McKellen (Lord of the Rings) en Helen Mirren (The Queen). En oplichterij was nog nooit zo stijlvol.

The Good Liar gaat over carrièreoplichter Roy Courtnay (McKellen) die zijn geluk niet opkan als hij de rijke weduwe Betty McLeish (Mirren) online tegenkomt. Maar wat een routineklus had moeten zijn, draait heel anders uit nadat Roy merkt dat hij erg om de vrouw geeft, als zij zich zomaar openstelt voor hem. Roy staat voor een verraderlijke evenwichtsoefening.Vierde samenwerking
De film, die gebaseerd is op een boek van Nicholas Searle, is alweer de vierde samenwerking tussen McKellen en regisseur Bill Condon. Samen maakten ze eerder al Gods and Monsters, Mr. Holmes en de live-actionversie van Beauty and the Beast. Het is duidelijk te merken dat Ian McKellen in z'n element is, en qua beeldvoering heeft The Good Liar wel wat weg van Mr. Holmes.

Verder zijn er bijrollen voor Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones en Laurie Davidson. Dat zijn absoluut geen grote of zelfs herkenbare namen, dus het budget was, na McKellen en Mirren uitbetaald te hebben, waarschijnlijk helemaal op. Maar met die twee krijg je sowieso waar voor je geld. Tenzij je opgelicht wordt.


The Good Liar is vanaf 21 november te zien in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Top acteurs! Wil dit wel zien, ook even een film die draait om oudere mensen, hoewel ik dat zelf niet ben, maar vind het gewoon verfrissend Smiley face

Deweb

Avatar

Jim Carter is dan misschien niet iemand van het caliber McKellen, maar heeft toch al de gedenkwaardige rol van butler in Downton Abbey.

De andere ken ik ook niet, maar om eerlijk te zijn...ik ken gemiddeld 98% van de acteurs in films niet omdat een volledige sterrencast erg moeilijk is. Zelfs films met zo'n cast worden ondersteund door mensen die geen ster zijn. Of dat budget is, is een vermoedden. Het kan ook de voorkeur zijn van de makers.

NieuwsFilm

meest populair