Scarlett Johansson hoopt op permanente impact van haar 'Black Widow'-rechtszaak

Scarlett Johansson hoopt op permanente impact van haar 'Black Widow'-rechtszaak

Als het aan Scarlett Johansson ligt, was het niet voor niks.

Nu de rechtszaak van actrice Scarlett Johansson tegen Disney achter haar ligt, hoopt de Black Widow-actrice dat dit een blijvende impact op Hollywood zal hebben.

Afgelopen juli spande Johansson haar rechtszaak aan tegen Disney, nadat de filmstudio aankondigde dat de MCU-film tegelijk in de bioscoop én op Disney+ uit zou komen. Volgens Johansson leidde dat tot een lager salaris voor haar. Beide kanten kwamen uiteindelijk nader tot elkaar. Tegelijk blijft Johansson erop hopen dat de rechtszaak definitief positieve resultaten heeft voor acteurs.

Impact maken
"Het zijn andere tijden, waarin er gigantische veranderingen plaatsvinden, en zoals mijn dochter Rose onlangs zei: je kan geen omelet maken zonder wat eieren te breken," vertelde Johansson.

Voor haar was het een behoorlijk surrealistische tijd:

"De film was uitgekomen en was gigantisch succesvol en dat was reden voor een feestje. Ik had een baby gehad, en dat was natuurlijk ook een levensveranderend, buitengewoon iets. Op zekere manier hielp dit mij door een onzekere en stressvolle tijd heen. Het voelt heel goed dat niemand hoeft te doorstaan wat ik heb meegemaakt. En ik denk dat ik een positieve impact heb kunnen maken in de industrie, en hopelijk blijft dat zo."

NieuwsFilm

meest populair