Nu al beroemde 'House of Gucci'-tekst was geïmproviseerd door Lady Gaga

Nu al beroemde 'House of Gucci'-tekst was geïmproviseerd door Lady Gaga

Lady Gaga weet wederom indruk te maken.

Komende week gaat House of Gucci in de Verenigde Staten in première. Lady Gaga's spel in de nieuwe film ligt nu al onder de loep.

Gaga onthulde recent tijdens een interview al dat ze ervoor koos om gedurende de opnames in character te blijven. Zo kon ze haar Italiaans accent goed onder de knie krijgen. Niet dat dit echt geholpen heeft, want lang niet iedereen is blij met haar rol: sommigen vinden haar niet accuraat genoeg spelen en dat ze eerder Russisch dan Italiaans klinkt.

Improvisatie in House of Gucci
Los daarvan zien we critici nogal blij zijn met House of Gucci. Zij noemen het een van de belangrijkste kanshebbers voor de prijzen komend seizoen.

In de marketing springt verder de tekst van Gaga, "Father, son and House of Gucci" boven de rest uit. Tegenover Variety legt ze uit deze tekst volledig geïmproviseerd te hebben.

"Ik deed het continu in de caravan," begon ze. "Ik deed het in de caravan en iets aan de scène die we deden, maakte dat het goed voelde en dus deden we het. Het spreekt ook echt voor Ridley Scott als regisseur, omdat hij dat soort materiaal graag gebruikt, hij de creativiteit kan waarderen en de liefde gebruikt."

NieuwsFilm

meest populair