Salma Hayek over ongemakkelijke naaktscène in 'House of Gucci' met Lady Gaga

De twee actrices kropen topless een modderbad in.

Wouter Drummen 22 November 2021 22:30 in Algemeen
Iedereen heeft het over Lady Gaga's prestatie in House of Gucci, maar een andere bekende actrice schittert ook in Ridley Scott's nieuwe film, namelijk Salma Hayek. Zij laat zich nu uit over een vernederende scene.

Het gaat hier om het moment wanneer ze in een modderbad zit met Lady Gaga. Hayek speelt in de film de rol van Giuseppina 'Pina' Auriemma, een vriendin van Gaga's Patrizia Reggiani. Een bepaalde scene is de actrice voornamelijk bijgebleven.

Reactie
Zo zegt Hayek, tijdens The Late Late Show with James Corden: "Ik heb nog nooit eerder een modderbad gehad, iets dat Gaga niet kon geloven. Wanneer we in bad gaan, zijn we naakt. Nou ja, niet geheel naakt, je hebt wel een ondergoed aan maar je bent wel topless".

"Ik dacht dat ik weg zou zinken in al die modder. Dus ik kruip dat bad in en probeer met mijn extra kilo's niet te diep weg te zakken. Ik ging als het ware op de modder 'zitten' en probeerde de modder onder mijn gigantische achterste weg te halen, zodat het niet te veel zou opvallen wanneer ik me erin laat vallen, maar dat is niet te doen..."

"Door de modder wiebel je wat op en neer, waardoor mijn borsten ook gigantisch bewegen. Het is een wel een belangrijke scene, dus ik probeer gefocust te blijven, maar ik was doodsbang. Het was afschuwelijk om te doen. Het was veruit de meest uitdagende scene die ik ooit heb opgenomen".

Lady Gaga zou minder moeite hebben gehad met de scene. Hayek lijkt zich behoorlijk ongemakkelijk gevoeld te hebben, maar volgens de actrice kwam haar collega juist over als een 'Egyptische koningin'. Over enkele dagen verschijnt de film!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Tjezuw. Goedkoop.

Iceman247

Avatar

Ongemakkelijk??? Ja ja de (h)eiligheid straalde er in elke film van af hoor Hayek. Maar een modderbad scene is dan wel iets nieuws met der vette Reet haha.

Terranova

Avatar

Nu weet ik dat ik deze film ga kijken.

PickleRick

Avatar

^^ Ja nu ben ik ook wel benieuwd, maar waarschijnlijk uiteindelijk helemaal niets te zien. Noem me achterdochtig, maar bij dit soort berichten vermoed ik altijd dat het deels marketing is voor de film.

Lurking metafan

Avatar

Van wat ik me van andere films kan herinneren, heeft/had Salma Hayek een geweldig lichaam, dus niks om je voor te schamen Smiley face

Decepticon

Avatar

Inderdaad perfecte marketing, nu wil ik deze film uiteraard ook zien, ook al zal het meevallen.

NieuwsFilm

meest populair