Salma Hayek over ongemakkelijke naaktscène in 'House of Gucci' met Lady Gaga

De twee actrices kropen topless een modderbad in.

Iedereen heeft het over Lady Gaga's prestatie in House of Gucci, maar een andere bekende actrice schittert ook in Ridley Scott's nieuwe film, namelijk Salma Hayek. Zij laat zich nu uit over een vernederende scene.

Het gaat hier om het moment wanneer ze in een modderbad zit met Lady Gaga. Hayek speelt in de film de rol van Giuseppina 'Pina' Auriemma, een vriendin van Gaga's Patrizia Reggiani. Een bepaalde scene is de actrice voornamelijk bijgebleven.

Reactie
Zo zegt Hayek, tijdens The Late Late Show with James Corden: "Ik heb nog nooit eerder een modderbad gehad, iets dat Gaga niet kon geloven. Wanneer we in bad gaan, zijn we naakt. Nou ja, niet geheel naakt, je hebt wel een ondergoed aan maar je bent wel topless".

"Ik dacht dat ik weg zou zinken in al die modder. Dus ik kruip dat bad in en probeer met mijn extra kilo's niet te diep weg te zakken. Ik ging als het ware op de modder 'zitten' en probeerde de modder onder mijn gigantische achterste weg te halen, zodat het niet te veel zou opvallen wanneer ik me erin laat vallen, maar dat is niet te doen..."

"Door de modder wiebel je wat op en neer, waardoor mijn borsten ook gigantisch bewegen. Het is een wel een belangrijke scene, dus ik probeer gefocust te blijven, maar ik was doodsbang. Het was afschuwelijk om te doen. Het was veruit de meest uitdagende scene die ik ooit heb opgenomen".

Lady Gaga zou minder moeite hebben gehad met de scene. Hayek lijkt zich behoorlijk ongemakkelijk gevoeld te hebben, maar volgens de actrice kwam haar collega juist over als een 'Egyptische koningin'. Over enkele dagen verschijnt de film!

NieuwsFilm

meest populair