Vette fantheorie: wat nou als 'Army of the Dead'-held Vanderohe eigenlijk Zeus is?

Vette fantheorie: wat nou als 'Army of the Dead'-held Vanderohe eigenlijk Zeus is?

Dat kan verklaard worden op meerdere manieren.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Zack Snyder's Army of the Dead is een vrij bizarre film. Op het oog is 'ie vrij plat en draait 'ie om een zombieplaag in Las Vegas en een stel dieven dat een casino probeert te beroven voordat een kernbom op de stad gegooid wordt.

Maar duik je dieper in Army of the Dead, dan merk je dat er meer aan de hand is. Zo zitten er robots tussen de zombies, en wordt er op een zeker moment door Vanderohe gespeculeerd over een tijdlus. Wat nou als dat klopt, maar ook nog eens een extra randje heeft?

Vanderohe is Zeus
Op Reddit gaat deze opvallende fantheorie rond: Wat nou als Vanderohe Zeus is? De argumentatie heeft met een aantal zaken te maken.

Vooropgesteld is Vanderohe een enorm sterke vent, en geldt dat net zo goed voor Zeus. Als we hem zien ontsnappen uit de container, lijkt hij opvallend veel op Vanderohe, wat zijn haar en kleding en lichaamsbouw betreft.

Opvallend is ook dat Vanderohe niet meteen in een zombie verandert, ondanks dat hij gebeten is. Wellicht dat hij daarom speciale krachten krijgt, en een alfazombie wordt.

De theorie is dat Vanderohe zodra hij landt in Mexico City, zichzelf vrijwillig overdraagt aan de Amerikaanse regering. Die houdt hem vast in Area 51, waar ze op hem experimenteren. Zodra ze hem vervoeren, weet Vanderohe/Zeus te ontkomen en vestigt hij zichzelf in Las Vegas.

Wat nou als Zeus zich nog altijd bewust is van zijn verleden en daarom ook zo weinig interesse heeft om voorbij de muren die om Las Vegas zijn opgetrokken te heersen? Zo vallen toch behoorlijk wat puzzelstukjes op hun plaats.

NieuwsFilm

meest populair