Romy Monteiro op foto in schaars sportoutfit middenin Amsterdam

Romy Monteiro op foto in schaars sportoutfit middenin Amsterdam

De Nederlandse celeb strak in sportoutfit.

Dit jaar zagen we Romy Monteiro onder meer in de shows Matthijs gaat door en Beste Zangers, het Eurovision Song Contest Rotterdam 2021 en de tv-docureeks 70 jaar Nederlandse televisie. Maar het opvallendste is toch wel haar optreden in Goede tijden, slechte tijden.

In Aflevering 6366 op 10 maart dit jaar debuteerde Romy als het personage Indra Kalkhoven en in de aflevering 6457 van GTST was ze weer weg. Ze speelde de rol uiteindelijk in dertig afleveringen en daarmee is haar acteerdebuut afgerond.

Nu wordt het wachten op haar volgende optreden in een film of andere serie. Een bijrol in een romkom zou uiteraard geen onverwachte stap zijn. Of de mooie Romy dat zelf ziet zitten? Dat blijft voorlopig de vraag. Er staat voorlopig niets op de IMDb genoteerd.

Opvallende jurk op Insta
"Na mijn verjaardag en de feestdagen coming up weer even focus op health! Sporten is niet mijn fav thing maar in een fijne outfit een stuk leuker!" start Romy haar begeleiding die vervolgens leidt tot een commercieel aanbod. Check de foto via onderstaande link.


Zien hoe de 29 jarige Romy eruit ziet in haar sportpakje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair