Geheimen in 'The Matrix Resurrections' onthuld via omschrijvingen 8 grote personages

Neo en Trinity worden het hart van de film.

Bram de Groot 7 december 2021 08:48 in Featured
Met een mooie mix van bestaande en nieuwe personages verschijnt The Matrix Resurrections van regisseur Lana Wachowski (Jupiter Ascending, Cloud Atlas) deze maand in de bioscoop. Centraal staan opnieuw Neo en Trinity, maar er zijn heel wat meer personages. Hieronder beschrijvingen van acht belangrijke personages!

Bestaande personages
Keanu Reeves vertolkt de dubbele rol van Thomas Anderson / Neo, de man die ooit werd gered uit de Matrix om de redder van de mensheid te worden. Hij zal opnieuw moeten kiezen welk pad hij wil volgen.

Carrie-Anne Moss portretteert de iconische krijger Trinity... of is zij Tiffany, een vrouw uit een buitenwijk en moeder van drie met een voorliefde voor superkrachtige motorfietsen?

Yahya Abdul-Mateen II speelt de wijze en wereldse Morpheus die, zoals altijd, dient als een gids voor Neo terwijl hij ook zijn eigen grotere doel vervult op een zeer bijzondere reis van zelfontdekking.

Jada Pinkett Smith keert terug als Niobe, de felle generaal die ooit vocht voor het voortbestaan ​​van Zion en die nu zorgt voor het welzijn van haar mensen met een vertrouwd vuur in haar ogen, ondanks een gevoel van ongeloof en achterdocht bij Neo's terugkeer.

Nieuwe personages
Jessica Henwick speelt de hacker Bugs, het spreekwoordelijke witte konijn op een missie om degene te ontdekken die zichzelf heeft opgeofferd voor de mensheid - en bereid om elk risico te nemen dat nodig is op zoek naar de legende die ze aanbidt.

Jonathan Groff speelt de zakenpartner van Thomas Anderson, een gelikt, zelfverzekerd zakelijk type met een onverschillige charme, een ontwapenende glimlach en een oog voor het eindresultaat - alles wat meneer Anderson niet is.

Neil Patrick Harris speelt de therapeut van Thomas en werkt nauw samen met zijn patiënt om de betekenis achter zijn dromen te begrijpen en ze van de werkelijkheid te onderscheiden.

Priyanka Chopra Jonas speelt een jonge vrouw met een wijsheid die haar een vermogen geeft om de waarheid te zien, hoe troebel het water ook is.

Vanaf 23 december in de Nederlandse bioscopen en hieronder de nieuwe trailer voor The Matrix Resurrections.NieuwsFilm

meest populair