Familiefilm 'Clifford the Big Red Dog' krijgt een vervolg

Het eerste deel draait in Nederland vanaf 22 december in de bioscoop.

Jan-Peter Rook 24 November 2021 12:54 in Algemeen
Paramount is schijnbaar gek op honden. Vlak na de aankondiging van een vervolg op de kinderfilm Paw Patrol: The Movie, brengt de studio nu het nieuws naar buiten dat ze aan de slag gaan met een sequel van de familiefilm Clifford the Big Red Dog.

Clifford the Big Red Dog is een kruising tussen live-action en CGI, gebaseerd op het klassieke kinderboek van Norman Bridwell uit 1963. De verfilming leverde in de States tot nu toe bijna 35 miljoen dollar op en doet het daarnaast ook goed op de streamingdienst van Paramount.

Het verhaal
Het verhaal volgt tiener Emily Elizabeth, die een magische dierenbeschermer ontmoet die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze even later wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York.

Clifford the Big Red Dog 2 bevindt zich nog in een uitermate vroeg stadium, maar er wordt gezegd dat de mensen achter de eerste film zullen worden teruggehaald voor het vervolg.

Het eerste deel van regisseur Walt Becker (Van Wilder, Old Dogs) draait in Nederland vanaf 22 december in de bioscoop. Hieronder nog eens de trailer:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair