Fans kunnen nu al niet wachten op 'Jurassic World: Dominion'

Dit zijn de mega-enthousiaste reacties op de proloog.

Jim Pedd 25 November 2021 08:29 in Algemeen
Deze week kregen fans eindelijk een echte eerste blik op Jurassic World: Dominion als volgende hoofdstuk in de franchise. Fans zijn nu al behoorlijk enthousiast over wat Colin Trevorrow ons te bieden heeft.

De eerste beelden van de actiefilm focustten zich op de prehistorie en lieten de wezens die de basis voor de hele franchise vormen in hun eigen habitat zien. En we zagen natuurlijk een mug die een T-Rex in z'n hoofd stak, om uiteindelijk in barnsteen terecht te komen, zodat het DNA van het beest (gecombineerd met dat van een kikker) gebruikt kon worden om een gekloond exemplaar van te maken.

Jurassic World: Dominion
Daarnaast zagen we in de trailer dat het Amerikaanse leger probeert de losgeslagen Tyrannosaurus Rex te vangen. Het beest rent in eerste instantie door een bebost gebied, om bij een drive-in bioscoop terecht te komen.

De boodschap daarmee is duidelijk, want de nieuwe Jurassic World: Dominion-film wordt er eentje die fans biedt waar ze al langer op hoopten.

We zien straks dino's in hun eigen omgeving, maar ook in het hier en nu, losgebroken over de wereld zwerven. Mens en dino samen, in één film. Hieronder een greep uit de vele behoorlijk enthousiaste reacties:1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

De VGR

Avatar

Wat ik dus al schijt irritant vond is dat die knakkers in de helicopter wel erg veel kansen hebben om die T-Rex neer te maaien maar dat vertikken te doen. Of net te laat zijn. En plots is de REx weg. En in plaats van door te zoeken “they call it a day”. Ja, zo kan ik ook een film vullen….

NieuwsFilm

meest populair