Disney+ voegde 3 toffe klassiekers toe deze week

Disney+ voegde 3 toffe klassiekers toe deze week

Dit zijn de nieuwe films op Disney+.

Elke zaterdag zetten we de nieuwe releases op Disney+ voor je op een rij. Deze week was een rustig weekje, met drie nieuwe toevoegingen aan de streamingdienst.

Check hieronder de drie nieuwe films!

Face/Off (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Woo | Cast: John Travolta, Nicolas Cage, Joan Allen, Alessandro Nivola
FBI-agent Sean Archer, wil koste wat kost de psychotische terrorist Castor Troy oppakken omdat deze verantwoordelijk is voor de moord op zijn zoontje. Troy wordt opgepakt, maar raakt in coma en dat zorgt voor een levensgroot probleem. Hij blijkt namelijk een levensgevaarlijke bom ergens in Los Angeles te hebben verborgen. Archer krijgt de opdracht te achterhalen waar de bom zich bevindt en is bereid om tot het uiterste te gaan. Hij ondergaat zelfs een medische ingreep waarbij zijn gezicht en dat van Troy met elkaar worden verwisseld. Terwijl Archer het leven van Troy overneemt, ontwaakt Troy ondertussen uit zijn coma en ontsnapt uit het ziekenhuis. Als hij vervolgens de identiteit van Archer overneemt, ontstaat tussen hen een waar kat-en-muis-spel om hun eigen levens weer terug te krijgen.

Underwater (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Eubank | Cast: Kristen Stewart, Vincent Cassel, T.J. Miller, Jessica Henwick
Nadat een aardbeving hun onderwaterstation vernietigt, moeten zes onderzoekers twee mijlen langs de gevaarlijke, onbekende diepten van de oceaanbodem navigeren om in een race tegen de tijd in veiligheid te komen.

Flightplan (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Schwentke | Cast: Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean, Kate Beahan
De jonge weduwe Kyle Prat (Jodie Foster) raakt tijdens een vliegreis van Berlijn naar New York haar zesjarige dochtertje Julia kwijt. Het meisje lijkt spoorloos verdwenen en Kyle's frustratie groeit alleen maar wanneer niemand haar lijkt te willen geloven. Niemand van de overige passagiers of de crew heeft Kyle met Julia aan boord zien komen. Piloot Rich (Sean Bean) en politieman Carson (Peter Sarsgaard) willen haar wel geloven, maar alles wijst erop dat Kyle in haar eentje aan boord is gekomen. Door de twijfel en paranoia van iedereen om haar heen staat Kyle er helemaal alleen voor. Ze begint zelfs te geloven dat het grote verdriet over de plotselinge dood van haar man haar geestelijk in de war heeft gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair