J.K. Simmons had één harde eis om terug te keren in het 'Spider-Man'-universum

Want J. Jonah Jameson is niets zonder zijn...

Arjen Rooseboom 28 November 2021 16:19 in Algemeen
Fans waren door het dolle heen toen aan het einde van Spider-Man: Far From Home (2019) ineens J.K. Simmons kort in beeld verscheen als Daily Bugle eindredacteur J. Jonah Jameson.

We hadden het personage sinds Spider-Man 3 (2007) niet meer gezien en het was een welkome verrassing, zeker toen bekend werd dat Simmons de rol voor het aankomende Spider-Man: No Way Home weer gaat spelen en nu met een groter aandeel.

Volgende de laatste berichten stelt hij nu echter een andere versie uit een ander universum voor en mede daarom wilde MARVEL hem qua uiterlijk opnieuw ontwerpen. Zo zagen we al dat Jameson dit keer een kaal hoofd heeft, maar er was één ding dat Simmons permanent weigerde; het afscheren van de iconische snor.

Zijn ze besodemieterd
"Ze zeiden 'Nee, we willen niet dat je dat platte kapsel hebt' en ik dacht 'Wacht, wacht, wacht. Wat'? Het was op dat moment nog een onderhandeling, maar het belangrijkste voor mij is natuurlijk dat hij nog steeds net zo brutaal is en diezelfde f*cking snor heeft met daaronder een dikke sigaar"!

Dit is niet de enige superheldenfranchise die Simmons aan boord heeft gehaald om terug te keren. Hij heeft ook bevestigd dat hij opnieuw commissaris James Gordon gaat vertolken in de Batman-spinoff Batgirl op HBO Max.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blablazer

Avatar

Dat is echt totale onzin zeg dat je hem niet wilt.

NieuwsFilm

meest populair