'Fantastic Beasts' moet dit plotgat oplossen in de volgende film

'Fantastic Beasts' moet dit plotgat oplossen in de volgende film

De Harry Potter-franchise mist een en ander.

Doordat Newt Scamander's verhaal zo'n beetje naar de zijlijn verschoven is en Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore de focus verlegt naar een heel andere familie, ontstaat er een plotgat. Dat is jammer en moet uiteindelijk wel opgelost worden.

In de lente van 2022 moet Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore in de bioscoop te zien zijn. We volgen dan een jonge Albus Dumbledore en leren meer over zijn familie. Waardoor veel onbeantwoorde vragen over blijven in de Harry Potter spin-off, met name als het aankomt op Newt Scamander.

Fantastic Beasts-plotgat
De Fantastic Beasts-saga begon met een film waarin we zagen hoe Newt Scamander probeerde een magisch beest terug te brengen naar zijn natuurlijk habitat. Vervolgens raakte hij verzeild in een gevaarlijk gevecht tegen niemand minder dan Grindelwald.

In het tweede deel, The Crimes of Grindelwald, hoorden we Dumbledore ineens vragen aan Newt of hij kon helpen in de strijd tegen de grote toverschurk.

Dat is opvallend, want in de Harry Potter-tijdlijn leren we dat Newt Scamander een buitengewoon tovenaar is. Iemand die een verbod op experimenteel fokken van magische beesten wist te regelen, een heel waardevol boek over magische wezens schreef en de Order of Merlin kreeg. Maar over een gevecht tegen Grindelwald? Daar hoorden we niets.

Dat is een punt dat deze nieuwe film zeker op moet gaan lossen. Het is ook een beetje pijnlijk ondertussen dat Newt Scamander een bijrol is gaan spelen in zijn eigen verhaal.

NieuwsFilm

meest populair