'The Matrix: Resurrections'-poster onthult mogelijk meer dan je denkt

Is Priyanka Chopra in The Matrix: Resurrections het nieuwe Oracle?

Jim Pedd 29 november 2021 06:55 in Featured
Recente personageposters die vrijgegeven werden voor The Matrix Resurrections ondersteunen de fantheorie dat actrice Priyanka Chopra het nieuwe Oracle speelt in de film van regisseur Lana Wachowski.

Hoewel de The Matrix-franchise terugkeert, is niet alles helemaal nieuw straks. Keanu Reeves is immers terug als Neo en actrice Carrie-Anne Moss speelt de rol van Trinity wederom. We vragen of ook heel erg af of het Oracle weer terugkeert. Een populaire internettheorie is dat Chopra die rol speelt; een theorie die nu bevestigd lijkt te zijn.

Het nieuwe Oracle
De nieuwe personageposters voor The Matrix Resurrections laten nieuwe en oude personages zien. Eentje, helemaal onderaan dit bericht, is speciaal voor Chopra gemaakt. En die lijkt een hint te bevatten.

Elk van de personages op de posters wordt omringd door Matrix-achtige code. Iedereen, behalve Chopra wordt omringd door één kleur. Chopra's personage wordt door blauw en rood geflankeerd, wat ernaar hint dat ze het Oracle speelt.

Immers zijn rood en blauw de kleuren van de twee pillen die Morpheus aan Neo aanbood in de eerste Matrix-film. Eentje bood hem de kans de waarheid over de Matrix te leren, de ander een terugkeer naar het leven van een kantoormedewerker.

Het Oracle staat tussen mensen en machines in. Ze is een programma ontwikkeld door de machines, die werkt om de mensheid te helpen en vrede te bewerkstelligen. En dat maakt haar zowel blauw als rood, wat kan staan voor een diepere waarheid.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair