Deze 5 films kan je vanaf deze week streamen op Netflix, Disney+ en Prime Video

Het wordt een behoorlijk prima week!

Jim Pedd 29 November 2021 22:30 in Featured
Elke maandag blikken we vooruit op de week in streaming. Wat zijn de grootste nieuwe films die uitgebracht worden om de drie grootste streamingdiensten die er zijn: Netflix, Disney+ en Prime Video? Laten we er maar meteen in duiken!

The Power of the Dog (2021)
Regie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee | Releasedatum: 1 december op NETFLIX
De broers Phil (Benedict Cumberbatch) en George Burbank (Jesse Plemons) zijn elkaars grootste tegenpolen. Phil is charismatisch maar intens wreed. George is rigide, kieskeurig en zachtaardig. Samen zijn ze welgestelde landeigenaren van de grootste ranch in de Montana vallei: een plek waar mannen de dienst uitmaken, de gemoderniseerde wereld op afstand wordt gehouden en de machtigste cowboy ooit, Bronco Henry, nog steeds vereerd wordt. Wanneer Phil er op een dag achter komt dat George in het geheim met de lokale weduwe Rose (Kirsten Dunst) trouwt, reageert hij op een wrede manier. Het is het begin van een meedogenloze oorlog met als doel Rose volledig te ruïneren, terwijl haar zachtaardige zoon Peter als pion wordt gebruikt.

Spider-Man: Far from Home (2019)
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei | Releasedatum: 1 december op NETFLIX
'Spider-Man: Far from Home' speelt zich af na de gebeurtenissen van 'Avengers: Endgame'. Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Maar tijdens de vakantie blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van een nieuwe vijand, Mysterio genaamd.

World War Z (2013)
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale | Releasedatum: 1 december op NETFLIX
Lane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen. Zombies dreigen namelijk de volledige wereld over te nemen, en Lane werkt zich uit de naad dit te voorkomen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)
Regie: Dave Green | Cast: Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell | Releasedatum: 1 december op NETFLIX
De schurkachtige Shredder ontsnapt uit de gevangenis en voegt zich bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman en zijn twee onnozele handlangers, Bebop en Rocksteady. De Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

Diary of a Wimpy Kid (2010)
Regie: Thor Freudenthal | Cast: Zachary Gordon, Robert Capron, Rachael Harris, Steve Zahn | Releasedatum: 3 december op DISNEY+
We volgen Greg Heffley (Zachary Gordon), een bijdehante basisschool leerling, en de problemen die middle-school voor hem oplevert. Hij wordt daarbij gesteund door zijn vader Frank (Steve Zahn) en zijn beste vriend Rowley (Robert Capron. We zien aan de hand van zijn dagboek en tekeningen alle gebeurtenissen gedurende het schooljaar.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WouterC

Avatar

Prime video voegt best veel toe deze week als ik de kop moet geloven. ;)

Last of the Mohicans

Avatar

Beste Filmtotaal, ik ontvang van Disney een email met daarin ook onderstaande titels:
Disney+ vanaf 1 December - The Last Duel (Star) en 3 December - Bloed Zweet en Tranen

NieuwsFilm

meest populair