'Guardians of the Galaxy Vol. 2': Wie was populairder, Drax of Baby Groot?

'Guardians of the Galaxy Vol. 2': Wie was populairder, Drax of Baby Groot?

James Gunn onthult hoe testscreenings verliepen.

Regisseur James Gunn onthult dat Drax van acteur Dave Bautista tijdens test screenings van Guardians of the Galaxy Vol. 2 populairder bleek dan Vin Diesel's Baby Groot.

De film zette de ontwikkeling van Groot van een klein takje in een pot voort tot een klein kindje. In Guardians of the Galaxy Vol. 2 is hij een 'actief' onderdeel van het team (als hij tenminste niet danst op ELO's Mr. Blue Sky).

Guardians of the Galaxy Vol. 2-marketing
In de marketing voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 legde Marvel Studios behoorlijk wat nadruk op Baby Groot. Maar Gunn onthult nu dat er een heel ander personage was dat meer aandacht trok in de test screenings.

Een fan vertelde dat Drax zijn favoriete personage van de Guardians is. Vervolgens reageerde Gunn op die onthulling door te vertellen dat Drax iets populairder bleek te zijn dan Baby Groot bij test screenings van de film.

Gek is het dan ook niet dat Bautista even in gesprek was met Marvel Studios om een spin-off van Guardians of the Galaxy te maken, die zich zou focussen op zijn personage en dat van Pom Klementieff, namelijk Mantis.



NieuwsFilm

meest populair