BREAKING: Marvel en Sony gaan nog een 'Spider-Man'-trilogie maken!

BREAKING: Marvel en Sony gaan nog een 'Spider-Man'-trilogie maken!

Het avontuur van Peter Parker is nog niet afgelopen in het Marvel Cinematic Universe.

Het avontuur van Tom Hollands Peter Parker in het Marvel Cinematic Universe houdt na Spider-Man: No Way Home niet op. Dat heeft producente Amy Pascal verklapt in een interview met Fandango.

Bekijk de afbeelding
Fans die vreesden dat Spider-Man na No Way Home zou verdwijnen uit het Marvel Cinematic Universe kunnen opgelucht ademhalen. Achter de schermen zijn Marvel en Sony namelijk al druk bezig met het voorbereiden van de volgende drie films.

"Dit is niet de laatste film die we met Marvel zullen maken. We zijn ons voor aan het bereiden op de volgende trilogie met Tom Holland in het Marvel Cinematic Universe", onthult de ervaren Spider-Man-producente Amy Pascal aan Fandango. "Marvel en Sony zullen samen blijven werken als partners".

Holland leek in een recent interview juist onzeker over zijn toekomst als de superheld. "Misschien wordt het tijd om afscheid te nemen. Als ik op m'n dertigste nog steeds deze rol speel, heb ik echt iets fout gedaan", zei hij in het mannenblad GQ.

Die uitspraken deed hij natuurlijk vooral om een betere positie te hebben bij de onderhandelingen over zijn volgende contract. Na No Way Home hoeft Holland nog maar in één team-upfilm zoals The Avengers op te draven.

Dat Marvel en Sony door willen gaan met hun samenwerking is gezien het succes van de reeks ook geen echte verrassing. Het is alleen de vraag of de twee studio's ook al formeel een nieuwe deal hebben gesloten, maar daar horen we vast snel meer over.

NieuwsFilm

meest populair