Tom Holland over geruchten nieuwe MCU 'Spider-Man' trilogie

De acteur reageert op de recente opmerkingen van Amy Pascal over een nieuwe Marvel/Sony Spider-Man filmtrilogie.

Sebastiaan Khouw 30 november 2021 14:31 in Algemeen
Tom Holland geeft zijn eerste reactie op het gerucht dat hij de hoofdrol zal spelen in een gloednieuwe Spider-Man filmtrilogie. Hij deed dit in een Franse talkshow.

Er werd Holland gevraagd naar zijn reactie op de kwestie van zijn MCU-toekomst in het licht van Amy Pascal's opmerkingen. Holland beweert dat hij niets weet over specifieke plannen, maar uitte wel zijn enthousiasme over de mogelijkheid om zijn reis als Spider-Man voort te zetten.

Tom Holland
"Luister, alles wat ik zal zeggen is dat we een aantal zeer, zeer spannende dingen hebben om over te praten. Ik weet niet wat die dingen zijn of wat ze zullen blijken te betekenen."

Ook gaf Holland aan dat er een ongelooflijk mooie toekomst in het verschiet ligt. Volgens de MCU-acteur zal Spider-Man voor altijd in hem zou blijven leven.

No Way Home
Holland's opkomende MCU film Spider-Man: No Way Home lijkt voor nu zijn laatste film te zijn. No Way Home komt volgende maand in de bioscoop en markeert het einde van Jon Watts' trilogie over de web-slingerende held.

De nieuwe Spider-Man film volgt het verhaal van zijn eerdere solofilms Spider-Man: HomecomingSpider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home. Echter debuteerde Holland al als het personage in 2016 via de film Captain America: Civil War.

Einde van een Franchise?
Holland noemde Spider-Man: No Way Home eerder "het einde van een franchise". Zo werd de film ook gepositioneerd als het einde voor Holland's held in de MCU.

Maar nu is dat niet langer het geval, want Sony's Pascal onthulde eerder in de week dat er plannen voor Holland's Spider-Man 4, 5 en 6 in de maak waren. Het is echter belangrijk om op te merken dat er nog geen concrete plannen zijn voor een nieuwe Spider-Man trilogie met Holland in de hoofdrol.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Ten eerste levert Hollands Spiderman veel geld op.
Ten tweede is het niet alleen aan Sony die sowieso minimaal om de 5 jaar een Spiderman film moeten maken om de rechten te kunnen behouden, maar ook door de samenwerking/integratie met Marvel onwaarschijnlijk dat het karakter geen eigen film meer krijgt.
Bovendien gelden die rechten niet alleen voor Spiderman maar alle karakters die daaraan gerelateerd zijn.
Ten derde werd in Venom 2 gehint naar een mogelijke crossover d.m.v. J. Jonah Jameson.
In de comics werd Venom geïntroduceerd als levend alien kostuum van Spiderman en later werd Venom één van Spidey's grootste vijanden.
Venom 2 was poep, maar Venom vs Spiderman zie ik wel zitten.

Toto99

Avatar

Gaat lekker met Phase 5 :p

NieuwsFilm

meest populair