Tom Holland over geruchten nieuwe MCU 'Spider-Man' trilogie

Tom Holland over geruchten nieuwe MCU 'Spider-Man' trilogie

De acteur reageert op de recente opmerkingen van Amy Pascal over een nieuwe Marvel/Sony Spider-Man filmtrilogie.

Tom Holland geeft zijn eerste reactie op het gerucht dat hij de hoofdrol zal spelen in een gloednieuwe Spider-Man filmtrilogie. Hij deed dit in een Franse talkshow.

Er werd Holland gevraagd naar zijn reactie op de kwestie van zijn MCU-toekomst in het licht van Amy Pascal's opmerkingen. Holland beweert dat hij niets weet over specifieke plannen, maar uitte wel zijn enthousiasme over de mogelijkheid om zijn reis als Spider-Man voort te zetten.

Tom Holland
"Luister, alles wat ik zal zeggen is dat we een aantal zeer, zeer spannende dingen hebben om over te praten. Ik weet niet wat die dingen zijn of wat ze zullen blijken te betekenen."

Ook gaf Holland aan dat er een ongelooflijk mooie toekomst in het verschiet ligt. Volgens de MCU-acteur zal Spider-Man voor altijd in hem zou blijven leven.

No Way Home
Holland's opkomende MCU film Spider-Man: No Way Home lijkt voor nu zijn laatste film te zijn. No Way Home komt volgende maand in de bioscoop en markeert het einde van Jon Watts' trilogie over de web-slingerende held.

De nieuwe Spider-Man film volgt het verhaal van zijn eerdere solofilms Spider-Man: HomecomingSpider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home. Echter debuteerde Holland al als het personage in 2016 via de film Captain America: Civil War.

Einde van een Franchise?
Holland noemde Spider-Man: No Way Home eerder "het einde van een franchise". Zo werd de film ook gepositioneerd als het einde voor Holland's held in de MCU.

Maar nu is dat niet langer het geval, want Sony's Pascal onthulde eerder in de week dat er plannen voor Holland's Spider-Man 4, 5 en 6 in de maak waren. Het is echter belangrijk om op te merken dat er nog geen concrete plannen zijn voor een nieuwe Spider-Man trilogie met Holland in de hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair