Sam Hargrave geeft alvast een voorproefje op 'Extraction 2' met opnieuw Chris Hemsworth

Sam Hargrave geeft alvast een voorproefje op 'Extraction 2' met opnieuw Chris Hemsworth

De Netflix Original was een groot succes en dus moest er een deel 2 komen.

Regisseur Sam Hargrave heeft op zijn Instagram een video vrijgegeven die het publiek een voorproefje geeft van de besneeuwde setting voor zijn aankomende film Extraction 2. Dit tweede deel zal het verhaal vervolgen van de Netflix Original Film Extraction.

De eerste film volgde het verhaal van Tyler Rake, een speciale troepen agent die als huursoldaat de taak kreeg om de ontvoerde zoon van een Indiase drugsbaron te redden. De Netflix Original was een groot succes en dus keerde Hargrave terug om het vervolg te regisseren.

Recordbrekende film
Extraction brak alle records van Netflix en werd in 2020 de meest bekeken speelfilm in de geschiedenis van het bedrijf.

Volgens sommigen zou dit liggen aan de casting van Chris Hemsworth als hoofdrolspeler. Door het succes van de film leek het slechts een kwestie van tijd voor er een vervolg zou komen.

Video voorproefje
In een video uitgebracht op zijn Instagram maakt Hargrave een korte wandeling door dikke sneeuw in Praag. De plek waar met het filmen van Extraction 2 is begonnen.

De eerste opnamedag lijkt ons dus een totaal andere omgeving te bieden dan we zagen in het eerste deel. In september kwam er al een teaser trailer online die de laatste gebeurtenissen van de eerste film samenvatte en het publiek voorbereidde op het vervolg. Bekijk de video:



NieuwsFilm

meest populair