Trinity krijgt een heel bijzondere rol in 'The Matrix Resurrections'

Jessica Henwick heeft een interessant nieuwtje voor fans van The Matrix.

Jim Pedd 1 december 2021 07:02 in Algemeen
The Matrix Resurrections-actrice Jessica Henwick teaset een interessante rol voor het personage Trinity in de aankomende vervolgfilm. Die zet na vijftien jaar het verhaal van Neo voort, maar met een grotere rol voor Trinity.

Henwick heeft ook een nog niet onthulde rol in het project, maar lijkt een belangrijke rol te spelen in het menselijk verzet. Dat zeggen we enkel op basis van de beelden die vrijgegeven zijn, want veel is geheim rond het project, waaronder de precieze verdeling van bijna elke rol.

Grote rol voor Trinity
Actrice Jessica Henwick sprak met de site Collider en onthulde dat Trinity een interessante rol krijgt in de film. Henwick aan het woord:

"Ik kijk ernaar uit dat mensen Keanu weer kunnen zien. We houden van hem. We houden van hem als Neo. Hij is buitengewoon en echt het kloppend hart van de film. Hij kan niets verkeerd doen," aldus Henwick.

"Ik denk dat fans daar wel van gaan genieten. Carrie-Anne heeft ook een heel interessante rol in de film. Volgens mij gaan heel wat mensen heel blij zijn met haar werd. Daar kijk ik echt heel erg naar uit."

Gespeculeerd wordt dat Trinity net als Neo in deze film krachten heeft die haar buitengewoon sterk maken.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair