'Shazam! Fury of the Gods' geheim per ongeluk verklapt

Helen Mirren praat haar mond voorbij.

Jim Pedd 1 December 2021 07:06 in Algemeen
Fans kregen vorige maand tijdens het virtuele DC FanDome al een eerste blik op Shazam! Fury of the Gods. Het ging om beelden van achter de schermen, die vooral lieten zien dat we een behoorlijk epische film te zien krijgen.

Ook hoorden we al hier en daar iets over nieuwe castleden. Een daarvan is Rachel Zegler, die een klasgenoot lijkt te spelen en mogelijk zelfs een liefje is voor Freddy Freeman. Maar van actrice Helen Mirren horen we dat Zegler mogelijk meer te betekenen heeft.

Shazam! Fury of the Gods
Tijdens een interview met The Associated Press vertelde Mirren dat zij een van "drie godinnen" is, naast Lucy Liu.

"Ik ga jullie daar geen antwoord op geven," legde Mirren uit. "Ik ben een van drie godinnen: Lucy Liu is Kalypso en de derde godin wordt gespeeld door Rachel Zegler, die een grote ster zal worden in korte tijd. Dus we hebben ons drieën samen. Het was een geweldige ervaring, omdat het niet zo vaak voorkomt dat je een complete film doorbrengt met andere vrouwen. Het komt nog te vaak voor dat je de enige vrouw in de cast bent. Hier zijn we een trio en dat was geweldig. Daar hield ik van."

Daarmee zijn de geruchten zo'n beetje bevestigd, dat Shazam het met zijn familie van Shazam-helden in Shazam! Fury of the Gods op zou nemen tegen drie godinnen.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

who?

NieuwsFilm

meest populair