'No Time to Die' krijgt wel heel veel extra's en vanaf wanneer is de film te koop?

'No Time to Die' krijgt wel heel veel extra's en vanaf wanneer is de film te koop?

James Bond keert in 2022 terug.

Daniel Craig neemt met de film No Time to Die afscheid van de rol van James Bond. Hij wordt opgevolgd door een nieuwe acteur die nog niet benoemd is als nieuwe 007.

Vandaag horen we dat er een heleboel extra's komen op de thuismedia van No Time to Die. En dat niet alleen: we weten nu ook hoe lang het nog duurt voordat je de film op Dvd of Blu-ray kan kopen. In dit artikel vertellen we je welke extra's je allemaal mag verwachten.

No Time to Die kopen
No Time to Die is hier in Nederland vanaf 16 februari 2022 in de winkel verkrijgbaar. De film omvat onder meer een 45 minuten durend retrospectief op James Bond, maar ook extra's die diep op Bond ingaan.

ANATOMY OF A SCENE: MATERA: - Op ware Bond-manier is er een ongelooflijke pre-credit scène te zien in No Time To Die. Een adembenemende achtervolging in Matera die te voet begint, dan met de motorfiets, dan met de auto. Niet zomaar een auto, maar de iconische Aston Martin DB5! Aan de hand van interviews met Daniel Craig en regisseur Cary Joji Fukunaga, plus interviews met belangrijke leden van de crew op de set, ontdekken we hoe de filmmakers deze adembenemende scène hebben opgenomen.

KEEPING IT REAL: THE ACTION OF NO TIME TO DIE - In een wereld vol met CGI-zwangere actiefilms, onderscheidt de Bond-franchise zich door altijd praktische stunts te filmen, zonder het gebruik van speciale effecten. In dit stuk zien we hoe No Time To Die deze traditie voortzet met zijn verbazingwekkende actiescènes.

A GLOBAL JOURNEY - Exotische locaties zijn synoniem aan alle Bond-films en No Time To Die is niet anders. We keren niet alleen terug naar Jamaica, het spirituele thuis van Bond, voor het laatste uitstapje van Daniel Craig, maar gaan ook op wereldreis naar Italië, Noorwegen en Schotland. We horen van Daniel Craig, Cary Fukunaga, andere hoofdrolspelers en filmmakers hoe het was om op deze spectaculaire locaties te filmen.

DESIGNING BOND - Productie-ontwerper Mark Tildesley en kostuumontwerper Suttirat Anne Larlarb bespreken samen met de cast en andere filmmakers de inspiratie, uitdagingen en beproevingen van het bedenken en maken van zulke opmerkelijke sets en kostuums voor de iconische Bond-franchise.

BEING JAMES BOND - In deze speciale retrospectieve van 45 minuten geeft Daniel Craig een openhartige kijk op zijn 15-jarige avontuur als James Bond. Inclusief nooit eerder vertoonde archiefbeelden van Casino Royale tot de 25e film No Time To Die, deelt Craig zijn persoonlijke herinneringen in gesprek met 007-producenten, Michael G Wilson en Barbara Broccoli, in de aanloop naar zijn laatste optreden als James Bond.

NieuwsFilm

meest populair